Pozvánka na odbornou konferenci

Vážení členové a přátelé TIPu,

společnost Eurosoftware slaví letos 25 let a tak bych Vás chtěla, jménem pana jednatele, Stephana Kronmüllera vybídnout, abyste tuto významnou událost oslavili s námi.

pátek 30.9. Vás srdečně zveme na odbornou konferenci, kterou v 11:00 v prostorách Moving Station v Plzni zahájí moderátorka a cestovatelka Lucie Výborná.

V první části se s řečníky podíváme na nové perspektivy nakupování, moderní technologie, jako jsou cloud nebo umělá inteligence a představíme si obchod budoucnosti, který funguje i bez obsluhy personálu. Během celé konference si budete také moci vyzkoušet moderní retailové systémy vyvíjené společností Eurosoftware.

Ve druhé části se zaměříme na budoucnost našeho regionu, jaké jsou jeho strategie rozvoje, zavádění moderních technologií, podpora technického vzdělávání a strategie udržení mladých lidí v regionu. Diskutovat budete moci např. s Doc. PaedDr. Ilonou Mauritzovou, Ph.D., Ing. Luďkem Šantorou, Doc. Ing. Romanem Moučkem, Ing. Filipem Uhlíkem a mnoha dalšími inspirativními řečníky.

V neposlední řadě se můžete těšit na návštěvu technologického expertaPetra Máry.

Na místě se budete moci setkat i s dalšími představiteli města Plzně a Plzeňského kraje, zástupci významných plzeňských firem a institucí a dalšími zajímavými osobnostmi.

  • Program konference naleznete v příloze.
  • Během celého dne budou k dispozici tlumočníci do českého jazyka.
  • Občerstvení je zajištěno.

Potvrzení Vaší účasti zašlete, prosím, nejpozději do 23.9. na e-mail AHermova@gk-software.com.

Těšíme se na Vaši účast a možnost oslavit tuto významnou událost společně!

Program konference

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Plánované akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.