TIP trip aneb na kolech kolem Berounky

Jelikož nastal konečně čas rozvolňování, využili jsme této situace k uspořádání neformálního setkání členů TIP. Po náročném roce jsme se všichni těšili, až se osobně sejdeme a budeme moci společně probrat věci pracovní i mimopracovní. A protože nedílnou součástí manažerské profese je udržování svého těla v kondici, vyrazili jsme druhou červnovou sobotu na cyklovýlet kolem břehů Berounky.  

Sešli jsme se ve hojném počtu a byli jsme rádi, že se k nám jako čestný host připojil také ředitel Regionální rozvojové agentury, pan Filip Uhlík.  

Počasí na výlet bylo ideální a my zvesela šlapali do pedálů. Při prvních známkách únavy nás nad vodou držela pevná ruka našeho sportovního vedoucího, pana Mathiase Eickhoffa, ale ještě víc představa krásně propečeného steaku a vychlazeného plzeňského, které na nás čekaly v cíli při závěrečném společném grilování. Nad oroseným pivem jsme pak diskutovali o tématech, které zahraniční firmy v plzeňském kraji nejvíce trápí. Díky panu Uhlíkovi, který má v Regionální rozvojové agentuře na starosti strategické plánování pro Plzeňský kraj, mohli představitelé firem nahlédnout do problematiky záměrů rozvoje Plzeňského kraje a zároveň tlumočit plány na budoucí směrování svých firem, ale i klíčové problémy, se kterými se dlouhodobě potýkají.  

Zástupci firem velmi oceňují iniciativu Plzeňského kraje i Města Plzně v oblasti technického vzdělávání. Tato aktivita je dobře viditelná mimo jiné v podpoře činnosti SIT Portu ze strany Města Plzně a u Plzeňského kraje v oblasti formulace promyšlené regionální RIS3 strategie.    

Spojení sportovního a gurmánského zážitku byl výborný nápad. Děkujeme za organizaci celé akce panu Pavlu Duchkovi a všichni doufáme, že si budeme moci podobný zážitek brzy zopakovat.  

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.