TIP má (staro) nové vedení

I přes probíhající nestandardní situaci v podnicích, ale i běžném životě, si 17 členských společností Technological Initiative Pilsen, z.s.p.o. zvolilo své nové vedení. Stalo se tak proto, že na konci roku 2020 vypršel mandát většině členů stávajícího představenstva TIPu. Z vedení TIPu odchází dosavadní předseda Dr. Mathias Eickhoff, jednatel ZF Engineering Plzeň s.r.o., který se naplno věnuje rychle se rozvíjejícímu technologickému centru ZF v Plzni. Z vedení TIPu odchází také jeho dlouholetý člen Johannes Hafner, jednatel společnosti Konplan s.r.o., která v Plzni rozvíjí nové technologické centrum v oblasti nápojové techniky. Pan Hafner byl pověřen novými úkoly v centrále mateřské společnosti Krones AG v Německu.

Ve vedení TIPu nově setrvávají pánové Stephan Kronmueller, spolumajitel a CEO SW firmy Eurosoftware s.r.o. , která se zabývá vývojem aplikací pro mezinárodní obchodní řetězce, Dr. Karel Luňáček, spolumajitel a CEO SW společnosti MECAS ESI s.r.o. působící v oblasti virtuálního prototypingu a fyzikálně mechanických SW systémů, a Pavel Majer, spolumajitel a CEO společnosti Goldratt CZ s.r.o. působící v oblasti zlepšování a zvyšování ziskovosti firem. Všichni tři současní členové představenstva byli členy předchozího představenstva. Předsedou TIPu byl zvolen na prvním povolebním jednání nového představenstva TIPu pan Kronmueller a místopředsedou pan Dr. Luňáček.

Popřejme staronovému vedení TIPu pevnou ruku na kormidlu organizace v nelehkých časech. Poděkujme také bývalému předsedovi i místopředsedovi za úsilí a péči, kterou věnovali činnostem pro Technological Initiative Pilsen po řadu let.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.