TIP meeting ve firmě Rodenstock

Dne 5. 11. 2019 proběhlo plánované setkání TIPu v Klatovech ve firmě Rodenstock. V Rodenstocku se sešlo na 23 ředitelů významných firem plzeňského kraje. Cílem setkání bylo pozvat mezi stávající členy TIPu zástupce veřejné správy i firem z Klatovska a podělit se vzájemně o zkušenosti. Součástí programu byla prezentace skupiny Rdenstock, jejich výrobního programu a výrobků, které se vyrábějí v Klatovech. Prezentaci včetně prohlídky plně automatozované výroby špičkových brýlových čoček v Klatovech vedli oba jednatelé Rodenstocku – pan Dimbath a pan Nováček.

Zástupce veřejné správy, pan místostarosta Klatov Croust, přednesl prezentaci města Klatovy včetně poutavého historického exkurzu. O cílech a činnosti TIPu informoval přítomné předseda TIP pan Eickhoff spolu s generálním sekretářem TIPu Duchkem.

V závěru pracovního setkání promluvil Pavel König (nvias.org), který přítomné seznámil se semináři, kurzy a soutěžemi, která jeho organizace pořádá pro školní mládež v duchu aktivní podpory technického vzdělávání.  Po prezentaci dosažených výsledků sklidil pan Köenig zasloužený potlesk. Pan Köenig na závěr poděkovat členským firmám TIP za trvalou podporu, kterou společnosti nvias.org dlouhodobě věnují a vyjádřil přesvědčení, že vzájemná podpora a apolupráce TIP a nvias.org se bude úspěšně rozvíjet i do budoucna.

Konec společného večera patřil komentované prohlídce Klatovských katakomb a následné neformální večeři účastníků ve známé Klatovské restauraci Ennius.

Rádi bychom jménem představenstva TIPu všem poděkovali za účast, organizaci společného setkání a Těšíme se na shledanou při dalším setkání.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.