TIP General Meeting in MBtech Bohemia

Dne 9.listopadu proběhla valná hromada TIP, tentokrát v prostorech společnosti MBtech Bohemia v Plzni. Účastníky valné hromady v úvodu spolu s generálním sekretářem Pavlem Duchkem uvítal zástupce společnosti MBtech pan Rudolf Vohnout, který představil všechny činnosti společnosti a nechyběla ani velmi zajímavá prohlídka celého závodu. Společnost MBtech Bohemia, která dlouhodobě působila jako asociovaný partner, byla v rámci této valné hromady přijata za člena TIP. Celkem TIP již sdružuje 18 členů a řadu dalších spolupracujících partnerů především z podnikatelské oblasti.

Součástí programu byla již tradičně i velmi zajímavá odborná prezentace a to tentokrát prezentace paní Ludmily Kučerové z Regionálního technického institutu při ZČU na téma Nové trendy a možnosti v metalografii.

Toto setkání bylo významné i z toho důvodu, že bylo zvoleno nové představenstvo, které TIP povede v následujících letech a to ve složení pan Martin Kořínek, jednatel společnosti GRAMMER CZ, pan Johannes Hafner, jednatel společnosti Konplan, pan Mathias Eickhoff, jednatel společnosti ZF Engineering Plzeň, pan Pavel Majer, jednatel společnosti GOLDRATT CZ a pan Karel Luňáček, jednatel společnosti MECAS ESI.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.