„Tipaři“ navštívili datovou laboratoř Deloitte

Dne 12.2.2015 navštívili zástupci sdružení Technological Initiative Pilsen datovou laboratoř společnosti Deloitte v Praze. Při této příležitosti představila Deloitte činnost svojí skupiny Data Lab, která se zaměřuje na řadu projektů využívající velké datové balíky transakčního, finančního nebo fyzikálního charakteru. Nad těmito daty jsou vystavěny pokročilé metody zpracování těchto dat včetně analytických a prediktivních algoritmů. Služby spojené s činnostmi této skupiny jsou nabízeny soukromému i veřejnému sektoru.

Po představení a prohlídce datové laboratoře se vedla diskuze k tématu. Celé akce se zúčastnili zástupci společnosti Deloitte z celého světa. Za sdružení TIP se mimo členů představenstva a generálního sekretáře sdružení zúčastnili také významné členské společnosti, mimo jiné ZF Engineering Plzeň, ZF Staňkov, MECAS ESI, EvoBus Česká republika aj.

V měsíci dubnu tohoto roku plánuje sdružení zorganizovat další návštěvu, a to návštěvu inteligentního závodu společnosti Siemens v Ambergu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.