Pozvánka – Deloitte Data Lab

TIP plánuje návštěvu Deloitte Data Lab v Praze, která se bude konat dne 12. února 2015 v 10:00 hodin v Nile House, Karolinská 654/2, 186 00, Praha 8 – Karlín, zasedací místnost  7, 2. patro.

Big data? Co bychom o tom měli vědět.

Co je to Big data? Big Data je, když pošta plánuje více řidičů v úterý, protože prší v neděli. Big Data je, když taxi služba ví, kde a kdy někde zůstanete na jednu noc. Big Data je, když cena za letenku z Paříže do Barcelony zdražuje, protože Victoria Plzeň vyhraje v Praze. To všechno jsou příklady, které se týkají aktuálních zpráv posledních týdnů. A jaké jsou důvody k obavám? Všichni jsme investovali v oblasti IT, ale při tom nevyužíváme zcela potenciálu systémů, které jsem pořídili. Nebylo by dobré vědět, kdy budou naši zákazníci požadovat své další objednávky? Kdy budou naše stroje potřebovat údržbu? Jaký bude vývoj kurzu nebo kdy budou naši zaměstnanci nemocní?
Proto TIP organizuje návštěvu DataLab společnosti Deloitte v Praze, jejímž úkolem bude návštěvníky uvést do problematiky velkých objemů dat. Zveme Vás a počítáme s Vaší účastí!

Pokud se chcete zúčastnit této akce, zaregistrujte se prosím zde: pavel.petak[at]bpagency.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Plánované akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.