Společnosti MECAS ESI a GOLDRATT CZ uspořádaly společně setkání TIP

Čtvrté setkání se konalo 8. března 2012 v 11:30 v hotelu Purkmistr v Plzni. Setkání bylo organizováno panem Karlem Luňáčkem (jednatelem společnosti MECAS ESI) a panem Pavlem Majerem (partnerem ve společnosti GOLDRATT CZ).

Setkání TIP bylo zahájeno prezentací obou společností. MECAS ESI poskytuje technickou podporu a konzultace v oblasti nárazových simulací, pasivní bezpečnosti, výrobních procesů tváření, slévání, svařování a tepelného zpracování, dále v oblasti vibroakustiky a elektromagnetiky. Společnost GOLDRATT CZ se zabývá projekty zaměřenými na zvyšování ziskovosti firem. K tomuto účelu se společnost soustřeďuje především na metodologii teorie omezení (Theory of Constraints, TOC). GOLDRATT CZ je součástí světového uskupení společností zastřešené společností Goldratt Consulting, Izrael.

Prezentace společnosti MECAS ESI se také soustředila na VaV témata. Prezentace společnosti GOLDRATT CZ se věnovala tématům kolem řízení a sdílení zdrojů. Tato prezentace vyústila v diskuzi nad možnostmi sdílení zdrojů mezi budoucími členy sdružení TIP.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.