Valná hromada TIP proběhla v Kermi

Dne 17.10.2017 se uskutečnila valná hromada TIP ve společnosti Kermi. Účastníci byli přivítáni jednateli Kermi pány Josefem Majerem a Petrem Holečkem. Po úvodní prezentaci firmy následovala zajímavá prohlídka rozsáhlé moderní automatizované výroby standardních i zakázkových topných těles. Účastníci měli možnost se společně seznámit  s výrobními procesy tohoto významného producenta z plzeňského kraje.

Program této valné hromady zahrnoval i další zajímavé prezentace, mimo jiné prezentaci k problematice možnosti zapojení kooperativních robotů v současných výrobních závodech, ve kterých je takto možné vyplnit mezeru související s aktuálním nedostatkem zaměstnanců. Prezentaci vedl Miroslav Šmír z firmy Rob4Job. Dále proběhla prezentace aplikací společnosti CertiCon, na téma Smart City v průmyslové praxi.

Jedním ze závěrů této valné hromady TIP je podpora aktivit neziskové společnosti nvias, která se zaměřuje na práci se studenty základních škol s cílem rozvíjet jejich technické dovednosti a popularizovat inženýrství. V následujících měsících se tyto aktivity uskuteční v několika školách v Plzeňském kraji za podpory TIP.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.