Generální sekretář TIP na prezentaci Whitford Corporation

Pavel Duchek, generální sekretář TIP, přijal pozvání Velvyslanectví USA v ČR, společnosti Whitford Corporation a Západočeské univerzity v Plzni (dále jen ZČU) a zúčastnil se dne 10.4.2018 slavnostní recepce při příležitosti vstupu společnosti Whitford Corporation na český trh.

Recepce se konala v rezidenci pana velvyslance v Praze a byla spojena s technickou prezentací kompetencí Whitford Corporation v oblasti změn třecích vlastností povrchů. Prezentace se ujal pan Valer Chrenko z Whitford Corporation – Střední Evropa. Zástupce ZČU, pan Petr Kavalíř, vedoucí odboru Centrum nových technologií NTC při ZČU, uvedl, že ZČU navázala se společností Whitford Corporation spolupráci v oblasti nanášení specifických struktur na podkladový materiál.

Velvyslanec USA v České republice, pan Stephen B. King, který recepci zahájil, kromě jiného zdůraznil, že se věnuje podpoře vzájemného obchodu a poznávání firem z ČR a USA.

Po prezentaci diskutoval Pavel Duchek se zástupci Whitford Corporation a pozval je na některé z příštích jednání TIPu, kde by mohli prezentovat své technické možnosti, zkušenosti a přizval je k užší spolupráci.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.