První valná hromada členů TIP v roce 2017

První valná hromada TIP v roce 2017 se konala v prostorách společnosti EUROSOFTWARE, s.r.o., která je jednou z nejvýznamnější softwarovou společností v Plzeňském kraji. Celkem se valné hromady účastnilo 13 ze 17 současných členů. Všechny přítomné uvítali jednatelé společnosti Stephan Kronmueller a Petr Panoš. Členové a partneři TIP měli možnost po úvodních prezentacích i přímo nahlédnou do zázemí špičkové softwarové společnosti. Velmi zajímavá byla prezentace pana Stephana Boese ze společnosti GK FutureLab, která se zabývá přelomovými technologiemi a jejich praktickým využitím v oblasti maloobchodu. V průběhu jednání byla projednána i další témata týkající se zejména problematiky nedostatku kvalifikovaných pracovníků a podpory technického vzdělávání v regionu.

Místopředseda představenstva pan Johannes Hafner pozval členy a partnery TIP na návštěvu společnosti KRONES ve městě Neutraubling, která je mateřskou společností společnosti Konplan. Členové TIP tak budou mít jedinečnou příležitost si prohlédnout provoz a špičkové technologie celosvětově působící společnosti, která se zabývá vývojem a výrobou strojů a kompletních výrobních linek v oblasti plnicích a balicích technologií zejména v potravinářském průmyslu.

Na závěr poděkoval generální sekretář TIP pan Pavel Duchek všem za jejich účast a organizátorům za průběh celé akce.  Další valná hromada členů TIP se bude konat v červnu pod záštitou společnosti STREICHER, spol. s r.o. Plzeň, která se zabývá stavební výrobou a strojírenskou výrobou speciálních zařízení, tlakových nádob a ocelových konstrukcí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.